Sälj Foodbox

Från vänster: Monica Ryberg,
Patricia Ehrenström, Monica Elsinga

Succématen nu också hos Body Joy

Sedan Träningsanläggningen Body Joy startade igång med Foodbox har det blivit ett uppskattat lunch- och middagsalternativ bland kunderna.

– Många kunder köper med sig maten hem eller sitter ner här hos oss och äter före eller efter träningen, berättar Monica Elsinga, delägare till Body Joy på Värmdö, Stockholm. Foobox är ett starkt mervärde för våra kunder. Perfekt när du inte hinner att laga egen mat!

– Foodbox är också uppskattad av vår personal, säger Monica Elsinga.

– Det är riktigt gott, säger Monica, som har några egna personliga favoriter; Mexican Chili, Asian Chicken och Red Hot Chicken. Det är bra mat med bra råvaror, inte halvfabrikat, och du vet vad du stoppar i dig. Dessutom är det många rätter att välja på. Det enkelt att sälja och komma igång med Foodbox.

Foodbox tillhandahåller både frys och marknadsföringsmaterial.

Gå ner i vikt

Foodbox används också inom ramen för Body Joys viktminskningsprogram för den som vill äta vanlig mat och gå ner i vikt. Varje rätt innehåller endast 400 kcal.

– Det är ett sunt alternativ som gör dig både hälsosammare och smalare. Du blir mätt och du äter inte mer än en portion.

Fakta body joy

Body Joy i Gustavsberg, Värmdö, ägs sedan 11 år av Monica Ryberg och Monica Elsinga. Träningsanläggningen har drygt 1 800 medlemmar och erbjuder ett brett träningsutbud och viktminskning.